top of page

Red Devil 😈 Fan Group

सार्वजनिक·578 सदस्य

Spitalul De Urgenta Serial Online Subtitrat [UPDATED]


LINK >>> https://urlin.us/2tyBZC

ER - Spitalul de UrgenÈÄ: un serial de succes despre viaÈa medicilor


ER - Spitalul de UrgenÈÄ este un serial de televiziune dedicat medicilor, o dramÄ medicalÄ despre viaÈa oamenilor din secÈia de urgenÈÄ a unui spital din Chicago. Este viaÈa celor care zilnic salveazÄ vieÈi omeneÈti Ãn condiÈii care mai de care extreme Èi imposibile. AcÈiunea filmului prezintÄ o adevÄratÄ poveste despre viaÈÄ Èi moarte, acÈiune plasatÄ Ãn mare parte Ãn sÄlile spitalului de urgenÈÄ, Ãn care tinerii studenÈi ÃnvaÈÄ cu adevÄrat meseria de medic, trÄind Ãn acel mediu stresant cu care medicii se confruntÄ zilnic.


Serialul a fost produs de John Wells Productions Èi distribuit de Warner Bros. Television. A avut premiera Ãn SUA Ãn 1994 Èi a rulat la NBC timp de 15 sezoane, pÃnÄ Ãn 2009. A fost recompensat cu 23 de premii Emmy Èi a avut Ãn total 124 de nominalizÄri, ceea ce l-a fÄcut cel mai nominalizat serial din istoria televiziunii americane. Printre actorii care au jucat Ãn serial se numÄrÄ Anthony Edwards, George Clooney, Noah Wyle, Julianna Margulies, Eriq La Salle, Laura Innes, Alex Kingston, Goran Visnjic, Maura Tierney, Sherry Stringfield Èi John Stamos.


DacÄ vreÈi sÄ urmÄriÈi ER - Spitalul de UrgenÈÄ online subtitrat Ãn romÃnÄ, puteÈi accesa site-ul veziseriale.org, unde gÄsiÈi toate episoadele din cele 15 sezoane. De asemenea, puteÈi viziona serialul pe platformele HBO Max sau Disney+, dacÄ aveÈi abonament. ER - Spitalul de UrgenÈÄ este un serial care vÄ va captiva cu povestea sa realistÄ Èi emoÈionantÄ, cu personajele sale complexe Èi carismatice Èi cu scenele sale pline de suspans Èi dramatism.


ER - Spitalul de UrgenÈÄ nu este doar o dramÄ medicalÄ, ci Èi un serial plin de curiozitÄÈi Èi fapte interesante. IatÄ cÃteva dintre ele:


Carol Hathaway (Julianna Margulies) trebuia sÄ moarÄ Ãn primul episod, dupÄ ce a Ãncercat sÄ se sinucidÄ, dar personajul a fost readus la viaÈÄ pentru serial. Pentru primul episod, Margulies a fost creditatÄ ca oaspete special.


Doug Ross (George Clooney) ÃÈi Èinea adesea capul plecat, apÄrÃnd ruÈinat sau gÃnditor sau amuzat Ãn privat, Ãn funcÈie de scenÄ. Acest lucru nu era doar un element al personajului: Clooney obiÈnuia sÄ ÃÈi scrie replicile pe hÃrtii, foi Èi alte recuzite (Ãn special terminologia medicalÄ complicatÄ).


Goran Visnjic Èi-a numit singur personajul dupÄ ce scenariÈtii nu au reuÈit sÄ gÄseascÄ un nume potrivit croat. Personajul este numit dupÄ nepotul lui Visnjic (Luka) Èi cel mai bun prieten al lui (Kovac).


Noah Wyle a spus Ãntr-un interviu cÄ Ãn timp ce filma unele scene din povestea lui Carter Ãn Africa, Ãn deÈertul Kalahari, medicul real de pe platou a leÈinat de la cÄldurÄ, iar Wyle (care pÃnÄ atunci jucase sute de proceduri medicale simulate pentru serial) i-a introdus o perfuzie realÄ Èi l-a legat de un flacon cu soluÈie salinÄ.


ER - Spitalul de UrgenÈÄ este cel mai nominalizat serial din istoria televiziunii americane la premiile Emmy, cu 124 de nominalizÄri Èi 23 de premii cÃÈtigate. De asemenea, a primit 20 de nominalizÄri Èi un premiu la Globurile de Aur.


DacÄ v-aÈi fÄcut curioÈi sÄ revedeÈi sau sÄ descoperiÈi acest serial remarcabil, nu ezitaÈi sÄ Ãl cÄutaÈi online subtitrat Ãn romÃnÄ pe site-ul veziseriale.org sau pe platformele HBO Max sau Disney+. ER - Spitalul de UrgenÈÄ vÄ va impresiona cu realismul Èi profunzimea sa, cu actorii sÄi talentaÈi Èi cu mesajele sale umaniste. 061ffe29dd


विवरण

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

सदस्य

 • Chuky Akosionu
  Live and breathe United ❤Stretford End🥇
 • Saniya Thakre
  Saniya Thakre
 • Hermiane Cielle
  Hermiane Cielle
 • Ridhima Desai
  Ridhima Desai
 • Teju Sharma
  Teju Sharma
bottom of page